Előadások, oktatói tevékenység magyar és angol nyelven

Leggyakrabban az alábbi területeken szoktam előadásokat, oktatásokat vállalni, melyek mindegyike más típusú megközelítést igényel.

  1. Előadások sportegyesületek és szakosztályok részére, ahol a célközönséget sportolók, edzők és/vagy szülők alkotják.
  2. Konferencia-előadások sportszövetségek és sportszakmai társaságok részére, ahol a célközönséget elsősorban edzők, sportegészségügyi szakemberek és egyéb sportszakemberek alkotják.
  3. Vendégoktatói munka egyetemeken, főiskolákon, OKJ-s tanfolyamokon és egyéb képzéseken, továbbképzéseken, ahol a legkülönfélébb előképzettségű és tudásszintű hallgatókat oktatom, az alapvető élettani folyamatokkal még csak ismerkedőktől kezdve, a sport-, az orvos- és az egészségtudományok területén jártas egyetemi és főiskolás hallgatókig.

Természetesen a fentiektől eltérő típusú előadások megtartását is szívesen vállalom, csupán egy előzetes egyeztetésre és az igények részletes átbeszélésére van szükség. Az előadások, oktatások tartalmát az előzetes megbeszélést követően mindig az adott felkérésre specifikusan, a célközönség igényeihez igazítva, a rendelkezésemre álló idő alapján állítom össze, ezzel biztosítva, hogy a közönség valóban azt kapja, amire felkértek. Angol nyelvű előadások megtartására is lehetőség van.